• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Aanbesteding/gunning van het werk
Wij adviseren u bij het kiezen van een adequate aanbestedingsvorm en assisteren u zo nodig, bij het prijsoverleg. Voor het sluiten van een goed uitvoeringscontract met aannemers, installateurs en andere uitvoerenden in de bouw is het van belang dat prijsaanbiedingen overzichtelijk en gestructureerd plaatsvinden.
Lees meer...
 
Begroting

Lees meer...
 
Bouwkundige keuring

Het doel van een bouwkundige keuring is om u inzicht te geven in de bouwkundige staat van een woning of bedrijfspand en de kosten van noodzakelijk herstel. V.B.A. voert een onderzoek uit naar zichtbare gebreken, tekortkomingen en achterstallig onderhoud.

Lees meer...
 
Aanvraag offertes
Wij Vragen alle offertes van de materialen aan. Uiteraard worden er contracten aan gegaan met firma’s die de voordeligste prijs kwaliteitverhouding bieden. Ook zoeken wij een geschikte aannemer en onderaannemers
 
Bestekschrijven
Het bestek geeft een duidelijke beschrijving van alle werkzaamheden en toe te passen materialen die nodig zijn om uw bouwplannen binnen de gestelde prijs, eisen, wensen en normen te realiseren.
Lees meer...
 
Bouwverkenning
Een bouwverkenning is een bouwkundige keuring met een aantal extra’s. Een bouwverkenning bevat informatie over de bouwkundige staat van een pand en de kosten van de door u gewenste verbouwing.
Lees meer...
 
Administratie

Het bouwen vraag een grote hoeveelheid administratie zoals:

  • Het bijhouden van ontwerp tekeningen
  • Bouwaanvraag stukken
  • Aanbestedingsstukken
Lees meer...
 
Bouwaanvraag

Bij vragen bij de gemeente de bouwvergunning aan en de gehele papierwinkel wordt door ons verwerkt.
Op grond van de regels voor bouwen en verbouwen is een bouwwerk vergunningsvrij of is er een reguliere bouwaanvraag nodig. U dient echter wanneer u bouwt altijd aan de wettelijk vastgestelde eisen te voldoen, ook als vooraf geen bouwvergunning nodig is.

Lees meer...
 
Constructieberekeningen
Hout, staal- en betonconstructie zorgen voor een solide en betrouwbare bouw. Deze constructies dienen met grote zorg berekend te worden. Dit doen wij in nauwe samenwerking met een erkend constructiebureau.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3