• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Bouwkundige keuring

Het doel van een bouwkundige keuring is om u inzicht te geven in de bouwkundige staat van een woning of bedrijfspand en de kosten van noodzakelijk herstel. V.B.A. voert een onderzoek uit naar zichtbare gebreken, tekortkomingen en achterstallig onderhoud.

Woningkeuring

Voor zowel vastgoedbeheerders, makelaars als particulieren verzorgen wij de keuring van bestaande woningen. U ontvangt naar aanleiding van de keuring een rapportage die voorzien is van een toelichting, ondersteunt met fotomateriaal van ons. De rapportage van de woningkeuring kunnen wij tevens voorzien van een uitgebreide kostenindicatie van de geconstateerde gebreken, zodat u voor de aankomende jaren helemaal weet waar u aan toe bent.

Vocht en Ventilatie

Ruim 20% van het onroerend goed in Nederland heeft te kampen met vochtproblemen. Bouwschade is in 40% van de gevallen ontstaan door vocht. Een vochtige woning kan leiden tot gezondheidsklachten. Voldoende redenen om vochtproblemen serieus te nemen.
Wij inventariseren, analyseren en rapporteren de problemen. Uitwerking hiervan vindt u terug in een rapportage al dan niet voorzien van fotomateriaal. Daarnaast kunnen wij tot uitvoering van de geadviseerde oplossingen overgaan. Onze onafhankelijkheid garandeert de juiste uitvoering. Wij kunnen u adviseren bij de keuze van uitvoerders (aannemers) en onderaannemers.